In dit luxe boutique hotel in Bloemendaal geniet je van een romantische getaway vlakbij zee. En ook nog eens hartstikke voordelig, want je boekt al een stijlvolle overnachting voor maar €59 per persoon.

Hotel Bleecker

Het luxe boutique Hotel Bleecker ligt net naast de duinen in het gezellige Bloemendaal. Het hotel beschikt over slechts 11 kamers die modern en ruim zijn ingericht. Hier kom je zeker tot rust. In de bistro geniet je ’s ochtends van een heerlijk vers ontbijt (tegen bijbetaling) en kun je ’s middags ook terecht voor een lekker kopje koffie en een hapje. In de nabije omgeving zijn veel leuke restaurantjes waar je in de avond terecht kunt.

Weekendje Bloemendaal

Of je nu naar het strand wilt, het pittoreske Haarlem of een stedentripje Amsterdam maken, vanuit Bloemendaal kun je letterlijk alle kanten op. Huur een hippe fiets bij je luxe boutique hotel en fiets door de duinen naar Bloemendaal aan Zee waar je trendy beach clubs hebt of waar je gewoon even lekker kunt uitwaaien. Binnen een mum van tijd ben je met de auto of het OV in Haarlem of Amsterdam.

screenshot van de deal

ss_bloemendaal2