Weekendje Brussel in zeer centraal gelegen hotel

Ontbijten met uitzicht op de Grote Markt!

P.p. vanaf € 69,-

Zin in een verse Brusselse wafel of een lekker Belgisch biertje? Boek nu dit voordelige 3-daagse hotelarrangement naar Brussel. Voor slechts €69 verblijf je een weekendje in een goed hotel op een toplocatie naar de Grote Markt. Boeken doe je hier!

Stedentrip Brussel

Floris Arlequin Grand Place

In het 3* floris Arlequin Grand Palace begin je de dag goed: met een stevig ontbijt met uitzicht op de Grote Markt. Dit hotel*** ligt zeer centraal in de binnenstad van Brussel op loofafstand van alle bekende bezienswaardigheden, cafés, restaurants en winkels. Heb je na een dag Brussel beleven nog wat energie over, dan kun je gratis gebruikmaken van de fitnessruimte van het hotel. Op Tripadvisor ontvangt dit hotel een goede beoordeling van 3,5 van de 5 punten.

Stedentrip Brussel

Weekendje Brussel

De lekkerste wafels, Belgische biertjes, interessante musea en natuurlijk de Grote Markt van Brussel die op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Ontdek het allemaal tijdens een weekendje in de Belgische hoofdstad. Van het Chocolademuseum en het Bierbrouwersmuseum tot de beste chocolatiers en tal van leuke winkels, in Brussel ga je je geen moment vervelen!

Bloementapijt Brussel

screenshot van de deal

Screenshot