slechts € 57,-
Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!

Ultiem genieten: overnacht in een luxe bed & breakfast in een kamer met privé whirlpool! Voor slechts €57 per persoon boek je een overnachting in dit luxe vakantieverblijf in Belgisch Limburg, inclusief ontbijt en wellness. Kijk hier voor alle details en boek jouw weekendje weg!

Hotel Belgisch Limburg

Bed & Breakfast De Verborgen Parel

Bed & Breakfast De Verborgen Parel in Belgisch Limburg combineert de luxe van een 4* hotel met de gezelligheid van een bed & breakfast. Elke kamer heeft een privé whirlpool en daarnaast kun je ook gebruik maken van het wellnesscentrum. ’s Ochtends geniet je van een lekker ontbijtje en bij aankomst staat er ook een welkomstdrankje voor je klaar. Voorgaande bezoekers beoordelen deze B&B met een fantastische 9 uit 10 punten.

Hotel Belgisch Limburg

Belgisch Limburg

Deze luxe bed & breakfast staat in Belgisch Limburg, dat vooral bekend staat als echte fietsregio. Een leuke route is bijvoorbeeld ‘De Ronde van Limburg’. Daarnaast is ook de stad Luik de moeite waard om te bezoeken. Beklim de 373 treden van de Bueren Trap voor een uitzicht over de stad, ga lekker winkelen of proef een Luikse wafel of een Belgisch biertje.

Hotel Belgisch Limburg

screenshot van de deal

Screenshot