Verwenweekendje: bed & breakfast met privé whirlpool

Een luxe getaway!

Holidayguru tipt 15.07.20 tot 17.07.20
P.p. vanaf € 114,-

Zin in een romantische getaway deze zomer? In deze luxe bed & breakfast in Belgisch Limburg slaap je in een sfeervolle kamer met privé whirlpool! Ook geniet je iedere ochtend van een vers ontbijtje. Dat wordt genieten!

Bed & Breakfast De Verborgen Parel

Bed & Breakfast De Verborgen Parel in Belgisch Limburg combineert de luxe van een 4* hotel met de gezelligheid van een bed & breakfast. Bij aankomst staat er een lekker drankje voor je klaar om je welkom te heten. Wanneer je vervolgens naar je kamer gaat, ervaar je ultieme luxe en het thuisgevoel in één: de sfeervol ingerichte kamer beschikt namelijk over een privé whirlpool! Daarnaast kun je ook gebruik maken van het wellnesscentrum. Na een heerlijke nachtrust staat je een verrukkelijk ontbijt te wachten. Wat een feest om hier te verblijven!

Belgisch Limburg

Deze luxe bed & breakfast staat in Belgisch Limburg, dat vooral bekend staat als echte fietsregio. Een leuke route is bijvoorbeeld ‘De Ronde van Limburg’. Daarnaast is ook de stad Luik de moeite waard om te bezoeken. Beklim de 373 treden van de Bueren Trap voor een uitzicht over de stad, ga lekker winkelen of proef een Luikse wafel of een Belgisch biertje.

screenshot van de deal

Screenshot deal