Stedentrip Berlin in superhip 4* hotel

Met uitzicht op de Tiergarten!

Holidayguru tipt 15.08.20 tot 16.08.20
P.p. vanaf € 75,-

Ontdek de hippe hoofdstad van Duitsland tijdens een bruisende stedentrip! En waar overnacht je dan beter dan in een 4* designhotel met uitzicht op stadspark Tiergarten? Je slaapt al een nachtje in dit unieke hotel voor maar €75 per persoon. Reminder: om deze deal te kunnen bekijken, dien je je eerst gratis aan te melden op de website van Voyage Privé. Op de volgende pagina zie je dan de deal linksboven.

25Hours Bikinihotel in Berlijn

Het 25hours Bikini Berlin is net zo creatief met de inrichting als met de naamgeving van het hotel. Er is veel entertainment in de lobby en de rooftopbar. Je vindt er veel groen en er zijn gezellige zithoeken gecreërd, waarvan veel met fabelachtig uitzicht over de stad en het naastgelegen stadspark Tiergarten. Het Bikinihotel ligt vrijwel direct aan de winkelstraat Kurfürstendamm. Meer van de stad zien? Het hotel verhuurt fietsen!

Stedentrip Berlijn

In Berlijn komt het allemaal samen: een rijke geschiedenis en cultuur, maar ook een hippe stad waar je heerlijk kunt winkelen. Struin over de befaamde winkelstraat Kurfürstendamm of bezoek het grootste warenhuis van Europa: KaDeWe. Ook voor de cultuurliefhebber is Berlijn een stad vol hoogtepunten. Struin de prachtige boulevard Unter der Linden af en kom uit bij de Branderburger Tor, hét symbool van Berlijn, of neem een kijkje bij de Berlijnse Muur of de Rijksdag, de statige zetel van het Duitse parlement.

screenshot van de deal

Screenshot deal