Weekendje kerstshoppen in Hamburg

4* hotel + ontbijt!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten geen!
  • Beoordeling 9,1
  • Calamiteitenfonds €2,50
  • Veel data mogelijk in november en december 2019!
P.p. vanaf € 83,-

Wist je dat Hamburg een van de mooiste kerstmarkten van Duitsland heeft? Ontdek het dit jaar met dit feestelijke hotelarrangement. Voor €83 boek je een 4* hotel met ontbijt in het hart van de stad. Tijd om te kerstshoppen!

Hotel Baseler Hof

Het 4* hotel Baseler Hof is de ideale uitvalsbasis tijdens een weekendje Hamburg. Dit geliefde hotel – een score van een 9,1 op Zoover! – ligt namenlijk midden in het centrum van de stad. Een lekker ontbijtje is bij deze deal inbegrepen en daarnaast kun je ook ’s avonds culinair genieten in dit hotel in het wijnrestaurant.

Kerstmarkt Hamburg

Kerstshoppen in Hamburg

Met 15 kerstmarkten verspreid door de stad kun je in Hamburg fantastisch kerstshoppen. Struin met een glaasje dampende glühwein in je hand langs de diverse kerstkraampjes en scoor originele cadeaus en souvenirs voor onder de kerstboom. Neem ook een kijkje bij een aantal van Hamburg’s bezienswaardigheden zoals het Rathaus en de St. Michaeliskirche voor een heerlijk weekendje weg. Hamburg is met de bus of het trein eenvoudig te bereiken vanaf Nederland. Scoor goedkope tickets en geniet van een gezellig weekendje weg in de kerstvakantie.

screenshot van de deal

Screenshot deal