Kerstshoppen in Esslingen in Duitsland

Bezoek een van de leukste kerstmarkten van onze oosterburen!

  • Sterren
  • Boekingskosten geen!
  • Beoordeling 8,7
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf fit op vakantie Fitness in hotel
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 01.12.19 tot 02.12.19
P.p. vanaf € 43,50

Ben jij ook zo dol op kerstmarkten en glühwein? Dan is deze deal voor jou! Ga een paar dagen kerstshoppen in Esslingen am Neckar in Duitsland en scoor de leukste cadeautjes op de middeleeuwse kerstmarkt. Je overnacht al in een goed beoordeeld 4* hotel voor maar €43,50 per persoon.

Hotel Park Consul Esslingen

Na een dagje struinen over de kerstmarkt van Esslingen geniet je van een fijne hotelovernachting in het 4* Hotel Park Consul Esslingen. Dit hotel ligt aan de rand van de binnenstad van Esslingen en ontvangt op Booking.com een gemiddelde beoordeling van maar liefst 8,7, op basis van meer dan 1000 beoordelingen. Prik ’s avonds een vorkje in het restaurant van het hotel of neem een kijkje op het terras op de 5e verdieping dat uitkijkt over de stad en de burcht van Esslingen. Als je wilt, kun je de dag erna ook nog verder kerstshoppen in Stuttgart, dat op slechts 20 minuten rijden van Esslingen ligt.

Esslingen kerstmarkt

Kerstshoppen in Esslingen

In de weken voor kerst reis je in Esslingen am Neckar een paar honder jaar terug in de tijd. Hier vind je namelijk een mooie, middeleeuwse kerstmarkt. Naast de traditionele kraampjes zie je hier ook kramen van tinbewerkers, bezembinders en glasblazers. Daar vind je sowieso originele cadeaus voor je vrienden en familie!

screenshot van de deal

Screenshot deal