Bezoek de kerstmarkt van Marburg

Hotelarrangement met ontbijt

Holidayguru tipt 19.12.19 tot 20.12.19
P.p. vanaf € 48,-

Zin in een weekendje kerstshoppen op een leuke Duitse kerstmarkt? Boek voor maar €48 per persoon een hotelovernachting met ontbijt in het sfeervolle Marburg. Geniet van de rijk vloeiende glühwein en scoor leuke souvenirs en cadeautjes op de kerstmarkt!

Marburger Hof

Het zeer goed beoordeelde 3* hotel Marburger Hof – een 8,4 op Booking.com – is de ideale uitvalsbasis voor een bezoekje aan de kerstmarkt van Marburg. Dit hotel ligt in het centrum waardoor je zo naar de kerstmarkt wandelt. ’s Ochtends kun je genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds serveert het restaurant van het hotel lekkere mediterrane gerechten.

Kerstmarkt Marburg

Weekendje Marburg

Marburg ligt op ongeveer vier uur rijden van Nederland en is een gezellige stad voor een weekendje weg. Zeker in december! Dan strijkt de kerstmarkt van Marburg neer rondom de Elisabethkirche en op het marktplein en kun je naar hartelust kerstshoppen en glühwein drinken. Ook leuk: ga een middagje schaatsen in het Eispalast van Marburg. Gurutip: Marburg is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken.

screenshot van de deal

Screenshot deal