Bezoek de kerstmarkt van Freiburg

Weekendje weg in centraal gelegen hotel!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • Boekingskosten geen!
  • Beoordeling 8,1
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Blijf fit op vakantie Fitness in hotel
Holidayguru tipt 20.12.19 tot 21.12.19
P.p. vanaf € 41,50

Scoor dit jaar de leukste kerstcadeautjes voor je vrienden en familie op de kerstmarkt van Freiburg. Voor maar €41,50 boek je een centraal gelegen hotel in deze gezellige Duitse stad en bezoek je een van de mooiste kerstmarkten van onze oosterburen.

Stadthotel Freiburg Kolping Hotels & Resorts

Stadthotel Freiburg Kolping ligt op slechts drie minuten lopen van het centrum van Freiburg. Haar centrale ligging maakt dit 3* hotel een ideale uitvalsbasis voor een weekendje kerstshoppen. Eerdere gasten beoordeling dit hotel met een heel goede score van een 8,1 op Booking.com.

Kerstmarkt Freiburg
©-FWTM-Antal

Weekendje kerstshoppen in Freiburg

Freiburg ligt in het zuiden van Duitsland, niet ver van het drielandenpunt van Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Vanaf 26 november strijkt een prachtige kerstmarkt in Freiburg neer. Hier koop je onder meer handgemaakte kaarsen en andere leuke kerstcadeautjes. Daarnaast is Freiburg ook een goed uitgangspunt voor een vakantie in het Zwarte Woud.

screenshot van de deal

Screenshot deal