Weekendje kerstshoppen in Lübeck

3-daags diner arrangement!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €5,95 per persoon
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 24.11.19 tot 26.11.19
P.p. vanaf € 89,-

Ontdek de verschillende gezellige kerstmarkten van de Duitse stad Lübeck met dit hotel- en dinerarrangement. Voor €89 verblijf je drie dagen in Lübeck, inclusief dagelijks ontbijt en één driegangendiner. Ideaal voor een paar dagen kerstshoppen!

TRYP by Wyndham Lübeck Aquamarin

Vanaf TRYP by Wyndham Lübeck Aquamarin is het oude stadscentrum van Lübeck gemakkelijk met de bus te bereiken. Je auto kun je gratis bij het hotel parkeren. Elke ochtend geniet je van een lekker ontbijt en één keer tijdens je verblijf mag je aanschuiven voor een driegangendiner. Lekker!

Kerstmarkt Lübeck
Foto: Olaf Malzahn

Kerstshoppen in Lübeck

Lübeck ligt ten noordoosten van Hamburg en is een van de leukste steden voor een weekendje kerstshoppen. Deze stad heeft meerdere kerstmarkten verspreid over de stad. Zo ben je wel even zoet met het slenteren langs de gezellige kraampjes. En wist je dat de binnenstad van de historische Hanzestad Lübeck ook op de werelderfgoedlijst van Unesco prijkt? Genoeg te ontdekken!

Lübeck
Foto: Olaf Malzahn

screenshot van de deal

screenshot deal