Kerstshoppen en glühwein drinken in Frankfurt

4* hotel met ontbijt!

Holidayguru tipt 22.11.19 tot 24.11.19
P.p. vanaf € 99,-

Waar kun je beter kerstshoppen dan op een Duitse kerstmarkt? Boek voor €99 nu een 3-daags hotelarrangement naar Frankfurt en sla je slag op een van de oudste kerstmarkten ter wereld. Dit 4* hotelarrangement is inclusief dagelijks ontbijt, een driegangendiner en late check-out!

Welcome Hotel Frankfurt

Het 4* Welcome Hotel Frankfurt is de ideale plek om lekker te ontspannen na een dagje kerstshopppen. Relax in je ruime hotelkamer of in de spa van het hotel op de zevende verdieping, wellness met uitzicht! Dit hotelarrangement is inclusief dagelijks ontbijt, diner op de dag van aankomst en (naar beschikbaarheid) een late check-out om 15.00 uur. Zo kun je nog even lekker uitslapen voor je weer naar huis gaat.

Weekendje kerstshoppen in Frankfurt

Frankfurt heeft een van de oudste kerstmarkten ter wereld en is met de auto of de trein heel makkelijk vanuit Nederland te bereiken. Waan je een weekendje in een sprookjesachtige wereld op de kerstmarkt en struin met een dampende glühwein in je hand langs de gezellige kraampjes. Neem ook een kijkje bij de mooiste bezienswaardigheden van Frankfurt, zoals de Dom en de Oude Nicolaaskerk.

Video: #visitfrankfurt Tourismus+Congress GmbH Frankfurt am Main

screenshot van de deal

Screenshot deal