Weekendje Parijs: 4* hotel in hartje stad

Overnacht om de hoek van de Champs-Élysées en de Arc de Triomphe!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • locatie Stad
slechts € 55,-
Bekijk deze deal &g.lu=http%3A%2F%2Fleden.voyage-prive.be%2Fvoyageprive%2Fbenl%2Fd%2F%3Fcid%3D7699%26fblogin%26fb2%26bg%3DParijs%26affid%3DHotelChampsElyseesFriedlandMaart19%26produit%3D284007" text="Hier boeken"]

Ga jij binnenkort een weekendje naar Parijs en word je op zondagochtend wakker midden in de Franse hoofdstad in plaats van in het grijze en koude Nederland? Ja! Met deze deal verblijf je voor slechts €55 per persoon in een 4* hotel om de hoek van de Champs-Élysées. Bekijk deze Parijs deal hier.

Weekendje Parijs

Hotel Champs-Élysées Friedland

Hotel Champs-Élysées Friedland ligt om de hoek van de Arc de Triomphe en Champs-Elysées. Door deze fantastische locatie in hartje Parijs is dit 4* hotel de ideale uitvalsbasis om de Franse hoofdstad te ontdekken. Bovendien krijg je nu tijdelijk een upgrade van een standaard kamer naar een superior kamer. Deze kamer is net wat luxer en groter. Het uitgebreide ontbijt is ook bij deze deal inbegrepen.

stedentrip Parijs

Weekendje Parijs

Vanuit je hotel loop je zo in een paar minuten naar de Arc de Triomphe, een van de bekendste bezienswaardigheden van Parijs. Daar steek je de hoek om naar de wereldberoemde Champs-Élysées waar je kunt winkelen tot je erbij neervalt. Natuurlijk mogen ook andere highlights zoals de Eiffeltoren, het Louvre en de Notre-Dame niet ontbreken op je to-see lijstje tijdens een weekendje in Parijs.

bezienswaardigheden Parijs

screenshot van de deal

Screenshot deal