slechts € 99,-
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Wil jij er wel een paar nachtjes tussenuit? Ga naar het gezellige en bourgondische Maastricht! Met dit scherp geprijsde hotelarrangement geniet je 3 dagen lang van een stedentrip in een van de leukste steden van Nederland. Voor €99 verblijf je in een 4* hotel in hartje Maastricht, inclusief ontbijt en diner. Bekijk alle details van dit hotelarrangement hier!

Hotel Maastricht

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur

Het 4* Amrâth Hotel de l’Empereur ligt recht tegenover het Centraal Station van Maastricht en is dus met zowel de auto als het openbaar vervoer heel goed te bereiken. Je overnacht midden in de stad met alle leuke hotspots om de hoek. Het hotel beschikt over een verwarmd binnenzwembad, sauna en een à-la-carte restaurant. Op de eerste dag geniet je van een heerlijk 3-gangenmenu en tijdens je hele verblijf mag je ’s ochtends op een lekker ontbijtje rekenen.

Hotel Maastricht

Flaneer door de straten van Maastricht

Als je het mij vraagt is Maastricht één van de leukste steden van Nederland. Maak een stadswandeling langs de verschillende historische monumenten zoals de Bisschopsmolen, ga lekker een  middagje winkelen in het gezellige centrum of het nabijgelegen outletcentrum Maas Mechelen Village of geniet van een bourgondisch weekend met lekkere hapjes en drankjes op een zonnig terras. De oude stadsmuren, de rivier de Maas en de historische kerken rond het Vrijthof zorgen dat de stad werkelijk een plaatje is en dankzij de aanwezige studenten is het er altijd gezellig!

Hotel Maastricht

screenshot van de deal

Screenshot Voordeeluitjes