Hotelarrangement in 4* hotel in Maastricht

Inclusief dagelijks ontbijt!

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €15
  • Beoordeling 7.8
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Voor iedereen bereikbaar Toegankelijk voor mindervaliden
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 17.11.19 tot 19.11.19
P.p. vanaf € 94,-

Ontdek een van de leukste steden van Nederland: Maastricht! Dé stad voor alle foodies, shopaholics en cultuurfanaten. Met dit luxe hotelarrangement geniet je drie dagen lang van een mini-vakantie in eigen land. Voor €94 verblijf je in een 4* hotel in hartje Maastricht, inclusief dagelijks ontbijt!

weekendje maastricht

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur

Het 4* Amrâth Hotel de l’Empereur ligt recht tegenover het Centraal Station van Maastricht en is dus met zowel de auto als het openbaar vervoer heel goed te bereiken. Je overnacht midden in de stad met alle leuke hotspots om de hoek. Tijdens je hele verblijf mag je ’s ochtends op een lekker ontbijtje rekenen. Na een gezellige dag door de stad struinen warm je weer helemaal op in de sauna van het hotel. Of sluit de avond af met een lekker drankje in de bar.

weekendje maastricht

Flaneer door de straten van Maastricht

Als je het mij vraagt is Maastricht één van de leukste steden van Nederland. Maak een stadswandeling langs de verschillende historische monumenten zoals de Bisschopsmolen, ga een  middagje winkelen in het gezellige centrum of in het nabijgelegen outletcentrum Maas Mechelen Village. Natuurlijk moet er ook gegeten en gedronken worden. Gelukkig zit je daarvoor in Maastricht helemaal goed. Geniet van een bourgondisch weekend met lekkere hapjes en drankjes in de vele leuke restaurants en barretjes die de stad rijk is. De oude stadsmuren, de rivier de Maas en de historische kerken rond het Vrijthof zorgen dat de stad werkelijk een plaatje is en dankzij de aanwezige studenten is het er altijd gezellig!

screenshot van de deal

screenshot