slechts 29,50 €

Geniet van een weekendje weg aan de Nederlandse kust in de geliefde badplaats Zandvoort. Voor slechts €29,50 boek je dit hotelarrangement met verblijf en ontbijt in een 3* hotel op slechts 50 meter van het strand! Bekijk de mogelijke data hier en boek dit leuke uitje in eigen land!

Zandvoort

Amsterdam Beach Hotel

Anders dan de naam doet vermoeden, vind je het Amsterdam Beach Hotel in Zandvoort op slechts 50 meter van het strand. In dit onlangs gerenoveerde hotel is het heerlijk vertoeven. ’s Ochtends mag je aanschuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet voordat je begint aan een heerlijke strandwandeling of het centrum van Zandvoort induikt. Eerdere gasten beoordelen dit hotel met een score van 3,5 van de 5 punten op Tripadvisor.

Hotel Zandvoort

Uitwaaien aan de kust bij Zandvoort

Het maakt niet uit of het zomer of winter is, in Zandvoort is het in elk seizoen heerlijk vertoeven. Geniet van een lange wandeling over het strand of over de boulevard, maak een rit te paard door de duinen of bezoek het bekende Circuit Zandvoort. Bovendien is dit hotelarrangement inclusief gratis entree tot het Holland Casino Zandvoort.

Zandvoort

screenshot van de deal

Screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)