slechts 34,50 €

Ben je al eens in Volendam geweest? Nee? Dan is dit het moment! Boek dit leuke hotelarrangement naar Volendam voor slechts €34,50! Je verblijft in een 3* hotel in het hart van Volendam, vlakbij de dijk en de haven. Bekijk de mogelijke data hier en boek jouw uitje hier!

Volendam

Weekendje in Volendam

Toeristen uit binnen- en buitenland reizen graag naar het historische Volendam. Ga op de foto in een traditioneel kostuum, slenter over de bekende dijk van Volendam of maak een boottocht naar het nabijgelegen eiland Marken.

Volendam

Art Hotel Spaander Volendam

Voor wie een weekendje naar Volendam wilt, is het Art Hotel Spaander Volendam ideaal. Dit 3* hotel ligt in het centrum van Volendam en vlakbij de haven. Dit arrangement is inclusief ontbijt en gratis gebruik van het binnenzwembad, de sauna en het Turks stoombad. Eerdere gasten beoordelen dit hotel op Tripadvisor met 3,5 van de 5 punten.

Volendam

screenshot van de deal

Volendam
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)