Relaxweekend in bed & breakfast Drenthe

Inclusief uitgebreid ontbijt!

  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €14,50 per boeking
  • Veel data mogelijk
P.p. vanaf € 44,50

Ga een weekendje even weg van je smartphone en Netflix en duik de natuur van Drenthe in met dit voordelige hotelarrangement. Voor maar €44,50 overnacht je in een gezellige bed & breakfast en krijg je een heerlijk ontbijtje. Er zijn veel data mogelijk.

Bed and Breakfast Buiten Gewoon – Gewoon Buiten

Bed and Breakfast Buiten Gewoon – Gewoon Buiten is een kleinschalige en knusse accommodatie met maar vijf kamers, geleden midden in de natuur van Drenthe. Hier kom je naartoe om een weekendje samen te ontspannen en de stress van alledag even van je af te laten glijden. De gastvrije eigenaren heten je welkom met een welkomstdrankje en maken ’s ochtends een heerlijk ontbijt voor je klaar. Je krijgt ook gratis wandel-en fietsroutes zodat je lekker de omgeving kunt verkennen.

Weekendje Drenthe

Drenthe leent zich nameljk perfect voor lange wandel-en fietstochten. Trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets voor een rondje door de omgeving en bezoek onder meer het grootste hunebed van Nederland in het nabijgelegen plaatsje Borger. Het Drentsmuseum in Assen is ook de moeite waard als je je meer wilt verdiepen in de geschiedenis van de provincie. Voor de sportievelingen zijn er in de omgeving van deze bed & breakfast veel uitdagende mountainbikeroutes te vinden.

screenshot van de deal

Screenshot deal