Voordelig weekendje weg Amsterdam

4* hotel met ontbijt om de hoek van het Vondelpark!

  • Hotel Best Western Delphi Hotel
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • locatie Stad
P.p. vanaf € 42,50

Hé reizigers, ik heb weer een mooie deal voor jullie gevonden! Deze keer blijven we in eigen land en wel in onze hoofdstad Amsterdam! Boek nu een paar dagen Amsterdam vanaf slechts €42,50. Dit 4* hotelarrangement is inclusief ontbijt en het hotel ligt op een toplocatie nabij het Vondelpark. Bekijk de mogelijke reisdata hier.

hotel amsterdam

Best Western Delphi Hotel

Het 4* Best Western Delphi Hotel ligt in een rustige wijk in Amsterdam-Zuid, maar wel op loopafstand van onder andere het Vondelpark, het Leidseplein en het Museumplein. Bovendien stopt de tram op slechts 100 meter afstand van het hotel. Je kunt er ook voor kiezen een fiets te huren en op die manier Amsterdam te verkennen. Dit hotelarrangement is inclusief ontbijtbuffet, gratis koffie, thee en fruit en entree tot Holland Casino. Nóg leuker: wanneer je op zondag incheckt, krijg je gratis een upgrade naar een Superior kamer. Eerdere gasten beoordelen dit hotel op Tripadvisor met 4 van de 5 punten.

Amsterdam

Weekendje weg Amsterdam

Slenteren over de grachten, shoppen in de Kalverstraat en de 9 straatjes, een kijkje nemen bij het Rijksmuseum of gewoon lekker relaxen in het Vondelpark; een weekendje Amsterdam is altijd een goed idee! In onze hoofdstad is zoveel te zien en te doen dat je aan één dag niet genoeg hebt, dus boek lekker een weekendje naar Amsterdam!

Amsterdam

screenshot van de deal

Screenshot deal