Weekendje cultuur snuiven in Zaandam

3* hotel incl. ontbijt + 3-gangendiner

Holidayguru tipt 06.11.20 tot 08.11.20
P.p. vanaf € 89,-

Hang de toerist uit in Zaandam tijdens dit leuke weekendje weg! Voor slechts €89 verblijf je drie dagen in een uitstekend hotel op toplocatie, geniet je iedere ochtend van een lekker ontbijtje én krijg je eenmaal een heerlijk 3-gangendiner cadeau!

Best Western Zaan Inn

Tijdens dit sfeervolle weekendje weg overnacht je in het 3* Best Western Zaan Inn. Dit populaire hotel is de perfecte uitvalsbasis om Zaandam en omgeving te ontdekken. Zo sta je in slechts enkele minuten in het centrum van Zaandam en bij de Zaanse Schans, maar ook een dagje strand en een bezoekje aan Amsterdam liggen binnen handbereik. Om de dag vol energie te beginnen, staat er iedere ochtend een vers ontbijt voor je klaar. Op de eerste dag smul je ook nog eens van een heerlijk 3-gangendiner!

Weekendje Zaandam

Hang de toerist uit en ga op de Oer-Hollandse tour in Zaandam! Breng een bezoek aan de beroemde Zaanse Schans en bewonder de molens, kleurrijke tulpenvelden en authentieke klompenmakerij – Hollandser kan toch niet? Heb je liever de levendigheid stad, spring dan op de trein voor een middagje shoppen en cultuur snuiven in Amsterdam. Ook het strand van Wijk aan Zee ligt op nog geen half uurtje rijden, ideaal voor romantische strandwandelingen.

screenshot van de deal

ss_zaandam