Wil je een goedkoop weekendje weg in eigen land? Boek dan dit leuke hotelarrangement in Vlaardingen! Voor maar €39,50 verblijf je op basis van logies en ontbijt in een 4* hotel in de Rotterdamse haven met een directe verbinding (met watertaxi) naar de stad.

Delta Hotel Vlaardingen

Het 4* Delta Hotel Vlaardingen heeft een unieke locatie aan de nieuwe Maas in de Rotterdamse haven. Voor de deur van het hotel stopt een watertaxi die je in 25 minuten naar Rotterdam brengt. De modern ingerichte hotelkamers zijn voorzien van nautische elementen en kijken in sommige gevallen uit over het water. Je verblijft hier op basis van logies en ontbijt en krijgt ook een lekker welkomstdrankje bij aankomst.

Weekendje Rotterdam

Dit leuke hotel is een mooie uitvalsbasis voor een weekendje Rotterdam. Met de auto of het openbaar vervoer sta je zo in het centrum van de stad, maar met de watertaxi is natuurlijk veel leuker. Eenmaal aangekomen in Rotterdam smul je van lekkere internationale hapjes in de Markthal, ga je shoppen in de Koopgoot of neem je een kijkje bij de Euromast.

 

screenshot van de deal

Screenshot deal