Staycation in splinternieuw hotel

Vlakbij Amsterdam!

  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €14,50 per boeking
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Blijf fit op vakantie Fitness in hotel
Holidayguru tipt 04.04.20 tot 05.04.20
P.p. vanaf € 59,50

Binnenkort opent vlakbij Amsterdam een gloednieuw hotel en jij kunt daar met korting overnachten. Voor maar €59,50 boek je dit hotelarrangement, inclusief ontbijt. Amsterdam en Haarlem liggen om de hoek, ga jij gezellig een nachtje weg in eigen land?

Executive Residency by Best Western Amsterdam Airport

Het Executive Residency by Best Western Amsterdam Airport opent op 1 april haar deuren en jij kunt als een van de eerste gasten in dit splinternieuwe hotel verblijven. Je overnacht op een enorm centrale locatie, vlakbij Amsterdam en Haarlem. Perfect voor een weekendje weg in eigen land! Daarnaast sta je vanuit dit hotel ook zo op Schiphol. Dit is dus ook een ideale plek om te overnachten voordat je op vakantie vertrek naar een verre bestemming.

Weekendje weg in eigen land

Met de auto of het openbaar vervoer sta je vanuit dit hotel zo in Amsterdam. Sla jij je slag in de Kalverstraat of duik je liever het uitgaansleven van onze hoofdstad in? Heb je geen zin in de drukte van Amsterdam, maar wil je wel naar een leuke stad, ga dan eens een dagje naar Haarlem. Dit is één van de leukste en gezelligste winkelsteden van Nederland!

screenshot van de deal

Screenshot deal