4* hotel Amsterdam om de hoek van de Dam

Perfect voor een weekendje weg!

Holidayguru tipt 26.01.20 tot 27.01.20
P.p. vanaf € 61,-

Overnachten in hartje Amsterdam onbetaalbaar? Nee! Voor maar €61 per persoon boek je nu een overnachting met ontbijt (en late check-out!) in een 4* hotel vlakbij de Dam. Wees er snel bij, want deze deal is tijdelijk geldig. Let op: om deze deal te boeken, dien je je eerst gratis aan te melden bij Voyage Privé. De deal verschijnt dan linksboven.

Hotel Amsterdam De Roode Leeuw

Het 4* hotel De Roode Leeuw ligt letterlijk om de hoek van het Damplein en vlakbij het Centraal Station van Amsterdam, een betere locatie kun je je toch niet wensen? Vanuit dit centraal gelegen hotel kun je heel gemakkelijk Amsterdam verkennen. Je overnacht midden in het drukke Amsterdam, maar geniet dankzij de geluiddichte ramen wel van een heerlijke nachtrust. En je kunt ’s ochtends gerust nog eens omdraaien, want je mag tot 13.00 uur uitchecken.

Weekendje Amsterdam

Een weekendje met vriendinnen de leukste boutiekjes en vintage winkels van de Negen Straatjes afstruinen, de hipste restaurants en bars testen of een kijkje nemen bij een nieuwe tentoonstelling of expositie? Waan je een weekendje toerist in eigen land in Amsterdam!

screenshot van de deal

Screenshot deal