Dit jaar nog even op staycation in eigen land? Wat dacht je van een weekendje in Rotterdam? Voor €53 boek je een hotelovernachting met ontbijt in hartje stad. Ideaal voor een weekendje shoppen, cultuur snuiven en lekker eten en drinken!

Hotel Rotterdam City

Of je nu een weekendje gaat winkelen, een museum gaat bezoeken of naar een evenement of concert in Ahoy gaat, hotel Rotterdam city is dankzij haar gunstige ligging altijd een goede uitvalsbasis. Dit 3* hotel ligt in hartje Rotterdam op slechts tien minuten lopen van de Coolsingel en op maar 500 meter van het centraal station. Elke ochtend serveert dit hotel een uitgebreid ontbijt (inbegrepen bij de deal) en ’s avonds kun je in de gezellige hotelbar lekker borrelen.

Rotterdam

Weekendje Rotterdam

Koop een nieuwe garderobe bij elkaar in de Koopgoot, neem een kijkje bij de kubuswoningen of klim naar boven in de Euromast waar je op grote hoogte kunt dineren. In Rotterdam is genoeg te zien, te beleven en te ontdekken om je een weekendje te vermaken. Check ook eens de kalender van Ahoy of er een leuk evenement is voor een echt onvergetelijk weekend weg.

screenshot van de deal

Screenshot deal