Luxe verblijf in een oude gevangenis

Een paar dagen brommen was nog nooit zo leuk!

Holidayguru tipt 06.11.20 tot 09.11.20
P.p. vanaf € 99,-

Dit wordt echt een onvergetelijk weekendje weg! Met dit unieke hotelarrangement in Almelo verblijf je in een voormalige gevangenis, maar dan wél in alle luxe. Je boekt al een lang weekend in dit schitterende designhotel voor €99, inclusief dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet.

Huis van Bewaring

Ervaar het leven in de nor, maar dan lekker luxe! Je wordt voor even opgesloten in het Huis van Bewaring. Maar geen zorgen! Je hoeft niet op een rubber matje te slapen. Deze voormalige gevangenis is namelijk compleet omgetoverd tot een luxe hotel. Wel zijn uiteraard de gevangenisdetails nog duidelijk aanwezig.

Weekendje Almelo

In het groenrijke Twente vind je de gezellige stad Almelo. Hier vind je veel monumentale panden met rijke historie en kleurrijke winkels. Ook voor een hapje en een drankje kun je prima terecht in één van de vele leuke uitgaansgelegenheden. Vanuit de stad ben je in een mum van tijd in de natuur. In het Twentse landschap kun je heerlijk wandelen en fietsen door uitgestrekte weilanden, over kronkelende bospaadjes en langs pittoreske slootjes en beekjes. Andere steden zoals Enschede zijn ook gemakkelijk te bereiken.

screenshot van de deal

ss_twente