slechts € 32,50

Wil jij eens wat anders? Boek dan deze unieke hotelovernachting in een voormalige gevangenis! In de ochtend smul je van een heerlijk ontbijtje (geen zorgen, je krijgt niet alleen water en brood). Je hoeft ook niet op een rubber matje te slapen, want het Huis van Bewaring is namelijk omgebouwd tot een luxe designhotel. Voor slechts €32,50 boek je dit unieke uitje. Klik snel door naar de aanbieding.

Huis van bewaring

Almelo

In het groenrijke Twente vind je de gezellige stad Almelo. Hier vind je veel monumentale panden met rijke historie en kleurrijke winkels. Ook voor een hapje en een drankje kun je prima terecht in één van de vele leuke uitgaansgelegenheden. Vanuit de stad ben je in een mum van tijd in de natuur. In het Twentse landschap kun je heerlijk wandelen en fietsen door uitgestrekte weilanden, over kronkelende bospaadjes en langs pittoreske slootjes en beekjes. Andere steden zoals Enschede, zijn ook gemakkelijk te bereiken.

Twente

Huis van Bewaring

Ervaar het leven in de nor, maar dan in alle luxe! Je wordt voor even opgesloten in het Huis van Bewaring. Zul je de nacht doorbrengen achter de tralies of in een cipierskamer? Je komt er ter plekke pas achter. Maar geen zorgen! Je hoeft niet op een rubber matje te slapen. Deze voormalige gevangenis is namelijk compleet omgetoverd tot een luxe hotel. Wel zijn uiteraard de gevangenisdetails nog kenmerkelijk aanwezig. Het Huis van Bewaring krijgt een uitmuntende score van 9 uit 10 punten.

Huis van bewaring

 

screenshot van de deal

Screenshot deal