Vrijheid blijheid in de gevangenis in Almelo!

Unieke hotelovernachting in voormalige gevangenis

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
slechts € 36,25

Wil jij eens wat anders? Boek dan deze unieke hotelovernachting in een voormalige gevangenis! In de ochtend smul je van een heerlijk ontbijtje (geen zorgen, je krijgt niet alleen water en brood). Je hoeft ook niet op een rubber matje te slapen, want het Huis van Bewaring is namelijk omgebouwd tot een luxe designhotel. Voor slechts €36,25 boek je dit unieke uitje.

Huis van bewaring

Huis van Bewaring

Ervaar het leven in de nor, maar dan in alle luxe! Je wordt voor even opgesloten in het Huis van Bewaring. Maar geen zorgen! Je hoeft niet op een rubber matje te slapen. Deze voormalige gevangenis is namelijk compleet omgetoverd tot een luxe hotel. Wel zijn uiteraard de gevangenisdetails nog duidelijk aanwezig. Het Huis van Bewaring krijgt een goede beoordeling van 7,9 op Zoover.

Twente

Almelo

In het groenrijke Twente vind je de gezellige stad Almelo. Hier vind je veel monumentale panden met rijke historie en kleurrijke winkels. Ook voor een hapje en een drankje kun je prima terecht in één van de vele leuke uitgaansgelegenheden. Vanuit de stad ben je in een mum van tijd in de natuur. In het Twentse landschap kun je heerlijk wandelen en fietsen door uitgestrekte weilanden, over kronkelende bospaadjes en langs pittoreske slootjes en beekjes. Andere steden zoals Enschede zijn ook gemakkelijk te bereiken.

Huis van bewaring

 

screenshot van de deal

Screenshot deal