Romantische overnachting in een sprookjeskasteel

Inclusief welkomstdrankje en bourgondisch ontbijt!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
P.p. vanaf € 38,-

Ik heb dé ultieme Valentijnstip voor je! Verras je geliefde op een sprookjesachtige overnachting in een prachtig kasteel. Waan je voor een weekend in een romantisch sprookje in dit kasteel nabij Maastricht en geniet als een echte bourgondiër van Limburg. Voor slechts €38 p.p. boek je dit hotelarrangement, inclusief welkomstdrankje en uitgebreid ontbijt. Boeken doe je hier.

Kasteel Aldenghoor

Romantisch overnachten in Kasteel Aldenghoor

Samen een weekendje overnachten in een kasteel, hoe romantisch is dat? In deze bed & breakfast in Kasteel Aldenghoor in Limburg geniet je van moderne luxe in een sprookjesachtige setting. Na een heerlijke nacht in een van de kamers van het hotel, begin je de dag met een bourgondisch Limburgs ontbijt in het kasteel. Wil je genieten van nog meer culinaire hoogstandjes, boek dan ook een lekkere lunch, een diner of high tea of high wine in het kasteel.

Kasteel Aldenghoor

Weekendje weg in Limburg

Kasteel Aldenghoor ligt in Haelen, op zo’n 45 minuten rijden van Maastricht en op slechts een kwartiertje afstand van Roermond. Beide steden zijn leuk voor een middagje shoppen en lekker eten en drinken. Of trek de natuur in en maak een tocht door het glooiende heuvellandschap van Limburg.

Kasteel Aldenghoor

screenshot van de deal

Screenshot deal