slechts € 29,50

Een leuk én heel voordelig weekendje weg in eigen land! Je betaalt slechts €29,50 voor dit fijne hotelarrangement in Alkmaar. Verblijf in een hotel in hartje centrum, mét ontbijt, en ontdek al het leuks dat de kaasstad te bieden heeft. Er zijn veel data mogelijk, bekijk hiervoor de deal!

Alkmaar

King’s Inn Hotel

Het 3* King’s Inn Hotel ligt in een historisch pand aan de grachten van Alkmaar, echt een toplocatie! Veel historische monumenten, leuke winkels en restaurants én de kaasmarkt liggen om de hoek. ’s Ochtends staat in dit kleinschalige en sfeervolle hotel een lekker ontbijtje voor je klaar. Ook voor lunch, diner of een drankje is de brasserie van het hotel geopend. Eerdere gasten geven dit hotel op Tripadvisor een goede beoordeling van 3,5 van de 5 punten.

Alkmaar

Weekendje Alkmaar

Alkmaar staat natuurlijk bekend als de kaasstad. Ben je in de zomer in de stad, neem dan zeker een kijkje bij de kaasmarkt. Op een koude of regenachtige winterdag is het leuk om het kaasmuseum te bezoeken. Daarnaast kan je in Alkmaar ook heel goed winkelen en telt de stad maar liefst 400 historische monumenten!

Alkmaar

screenshot van de deal

Screenshot