Een Valentijnstip van de Guru: boek dit bourgondische hotelarrangement en geniet met je vriend of vriendin van een romantisch weekendje samen in Limburg. Voor maar €24,50 verblijf je in een Limburgs landgoed, inclusief ontbijt, late check-out en een leuk pakket met onder andere Limburge biertjes.

Landgoed Overste Hof

Landgoed Overste Hof is nu een sfeervol hotel waar ontspannen centraal staat, maar werd daarvoor gebruikt als boerderij en is al honderden jaren oud. Maar geen zorgen, het pand is recent helemaal opgeknapt en de kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien. Bovendien is dit arrangement inclusief late check-out (lekker uitslapen!) en uitgebreid ontbijt. En dan krijg je ook nog een lekker Limburg-pakket mee naar huis met daarin onder andere Limburgse speciaalbiertjes.

Weekendje Limburg

In de omgeving van dit bijzondere hotel kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken door de Limburgse bossen. Huur bijvoorbeeld een fiets en trap naar het nabijgelegen kasteel Strijthagen. Iets verder – maar met de auto snel te bereiken – vind je Maastricht, Aken, Heerlen en Luik.

screenshot van de deal

Screenshot deal