Romantisch weekendje in Limburgs landgoed

Verblijf in een luxe suite!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • maaltijden Ontbijt
  • Toeristenbelasting €3,50 p.p.p.n.
  • Geldig t/m 1 april 2020
  • Toeslag van €5 per kamer voor verblijf op vrijdag en/of zaterdag
  • Blijf online Gratis WiFi
P.p. vanaf € 34,50

Trakteer jezelf en je geliefde op een romantisch weekendje weg in Limburg en verblijf in een suite van een eeuwenoud landgoed. Voor maar €34,50 boek je dit luxe arrangement, inclusief uitgebreid ontbijt.

Landgoed Schinvelderhoeve

Je brengt dit romantische weekend door in Landgoed Schinvelderhoeve, een voormalige boerderij uit 1385 die vlakbij Aken, Luik en Maastricht ligt. Geniet van een heerlijk luxe weekend in een van de suites. ’s Ochtends wacht een Limburgs ontbijtje op je. Tegen een kleine meerprijs boek je een romantisch arrangement met een fles wijn, lekkere chocolaatjes én late check-out.

Romantisch weekendje weg in Limburg

Laat de stress van alledag even van je afglijden in Limburg tijdens een weekendje weg. Huur een fiets voor een tocht langs kastelen en door glooiende heuvels of breng een bezoekje aan het gezellige centrum van Maastricht. Ook Luik en Aken liggen niet ver van het landgoed verwijderd.

screenshot van de deal

Screenshot deal