Biertjes proeven bij de La Trappe Brouwerij

Hotelarrangement inclusief diner en bezoek aan de brouwerij!

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €19,50
  • Veel data mogelijk, ook in de weekenden!
P.p. vanaf € 99,-

Een weekendje Brabantse gezelligheid en lekkere biertjes, wie heeft daar zin in? Jij? Boek dan dit te leuke La Trappe arrangement! Voor €99 boek je dit weekendje weg, inclusief twee hotelovernachtingen met ontbijt in Tilburg en een rondleiding en proeverbij bij de La Trappe Brouwerij.

La Trappe Arrangement

Dit leuke weekendje weg is inclusief een La Trappe Arrangement. Je mag een kijkje achter de schermen nemen van de La Trappe Brouwerij waar al sinds 1884 bier gebrouwen wordt. Na de rondleiding mag je natuurlijk ook een biertje proeven en smullen van de La Trappe bitterballen. Daarnaast is ook een lunch en 3-gangendiner bij dit arrangement inbegrepen. Je smaakpupillen worden zeker verwend dit weekend!

De Postelse Hoeve

Je kunt uitslapen in 4* hotel De Postelse Hoeve dat aan de rand van Tilburg ligt. Met de bus sta je zo bij de leukste barretjes van de studentenstad en ook de Efteling en Safaripark De Beekse Bergen liggen om de hoek. Ga je voor een dagje adrenaline, safari of houd je het gewoon bij biertjes drinken in de gezellige Brabantse stad?

screenshot van de deal

Screenshot deal