Verwennerij in Groningen in luxe hotel

Een romantisch tripje in Nederland!

Holidayguru tipt 04.10.20 tot 05.10.20
P.p. vanaf € 64,50

Tijd voor een romantisch nachtje weg! Voor slechts €64,50 boek je een overnachting met ontbijt in een prachtige suite met jacuzzi! Het hotel staat ook nog eens in hartje Groningen, de perfecte plek voor een ontspannen stedentrip in Nederland.

Hotel Schimmelpenninck Huys

Het 3* Hotel Schimmelpenninck Huys zit in een monumentaal pand in hartje Groningen. Dit sfeervolle hotel heeft onder meer een eigen bakkerij én een chocolade atelier. Je verblijft in een luxe suite met jacuzzi en natuurlijk is ook het uitgebreide ontbijt de volgende ochtend bij deze aanbieding inbegrepen.

Stedentrip Groningen

Jouw hotel staat midden in het centrum van Groningen en is dus de ideale uitvalsbasis om deze gezellige studentenstad te verkennen. Maak een wandeling door de stad, ga lekker een middagje winkelen, pak een terrasje op de Grote Markt of beklim de Martinitoren. Vanaf hier heb je een panoramisch uitzicht over Groningen! Vergeet tijdens je wandeling niet om even langs het prachtige universiteitsgebouw te lopen, dit gebouw is zeker een fotootje waard. In Groningen vind je meerdere interessante musea die je met een bezoek kunt vereren en waarin vaak interessante exposities worden tentoongesteld. Dus keuze genoeg voor een leuke trip!

screenshot van de deal

Screenshot deal