slechts € 44,50
De reden waarom u deze melding ziet, is omdat deze aanbieding een tijdelijk aanbod was dat sindsdien is verlopen of omdat de prijs nu aanzienlijk verschilt van de opgegeven prijs. Vakanties die op deze blog worden gepubliceerd, kunnen worden gewijzigd met betrekking tot prijs en beschikbaarheid, maar zijn correct op het moment van publicatie. U kunt hier op de hoogte blijven van de nieuwste reisaanbiedingen hier.

Ontdek de gezellige stad Maastricht vanuit een hip en jong hotel voor slechts €44,50! Dit hotelarrangement is inclusief ontbijt én deze aanbieding is op veel verschillende data geldig. Bekijk deze deal hier en boek een weekendje weg.

de kerken van Maastricht

The Student Hotel Maastricht

Laat je niet tegenhouden door de naam, want The Student Hotel Maastricht is zeker niet alleen voor studenten. Dit jonge en hippe hotel ligt op korte afstand van het centrum en is de ideale uitvalsbasis voor een weekendje in de Limburgse stad. ’s Ochtends staat er een lekker ontbijtje voor je klaar en uiteraard kun je tijdens je verblijf gebruik maken van snel Wi-Fi. Om je verblijf nog aangenamer te maken, krijg je een dag lang een gratis huurfiets. Zo kun jij op je gemakje de stad gaan verkennen. Eerdere gasten zijn razend enthousiast over dit hotel en beoordelen het op Tripadvisor met 4,5 van de 5 punten.

The Student Hotel Maastricht

Weekendje weg Maastricht

Het Student Hotel staat midden in de hippe wijk Sphinxkwartier en bovendien loop je vanaf hier ook in 10 minuten naar het centrum. Bezoek een museum, maak een wandeling door de stad of zoek een gezellig cafeetje op de Vrijthof op voor een drankje.

Maastricht

screenshot van de deal

Maastricht