slechts € 68,-

Overnachten in een luxe hotelkamer met privé whirpool…lijkt dat jou wel wat? Dan ga je deze deal geweldig vinden. Voor slechts €68 boek je dit arrangement in een 4* Van der Valk hotel met verblijf in een luxe comfort kamer met whirlpool. Echt genieten!

Hotelkamer

Van der Valk Theaterhotel Almelo

Het is tijd om even helemaal tot rust te komen tijdens je verblijf in het 4* Van der Valk Theaterhotel Almelo. Je  overnacht in een luxe comfort kamer met whirlpool. Een bubbelbad op je kamer, hoe lekker is dat! Daarnaast beschikt het hotel over een verwarmd binnenzwembad en diverse restaurants. Smul bijvoorbeeld van Spaanse specialiteiten in het tapasrestaurant of geniet van een drankje in de hippe bar. En kijk ook zeker even of er een leuke voorstelling is in het bijbehorende theater.

Van der Valk Theaterhotel Almelo

Weekendje weg in Nederland

Dit Van der Valk hotel ligt in het centrum van Almelo, een gezellige stad in Twente. Daarnaast sta je vanuit Almelo ook zo in Enschede dat een half uurtje verderop ligt of in Duitsland. In een half uur steek je de Duitse grens over. In de directe omgeving van Almelo kun je bovendien heerlijk fietsen en wandelen en de kanalen bieden de mogelijkheid om te zeilen, kanoën of surfen.

Van der Valk Theaterhotel Almelo

screenshot van de deal

Screenshot deal