Ontspannen aan het strand van Vlieland

4* hotelarrangement met ontbijt, diner en meer!

Holidayguru tipt 30.08.20 tot 01.09.20
P.p. vanaf € 119,-

Iedere ochtend wakker worden met een waanzinnig uitzicht op zee, om vervolgens zó het strand op te lopen; dit hotelarrangement op Vlieland is de perfecte getaway! Verblijf drie dagen in een 4* hotel in de duinen en geniet dagelijks van een lekker ontbijt en één smaakvol 3-gangendiner voor slechts €119!

WestCord Strandhotel Seeduyn

Haar rustige ligging tussen de duinen, met uitzicht op zee, maakt het 4* WestCord Strandhotel Seeduyn op Vlieland de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen. Je overnacht in een ruime en comfortabele kamer, geniet elke dag van een uitgebreid ontbijt en op de tweede dag schuif je aan tafel voor een heerlijk 3-gangendiner. Toe aan nog meer ontspanning? Breng een bezoekje aan wellnesscentrum van het hotel dat onder meer beschikt over binnen-en buitenzwembaden en een sauna. Genieten maar!

Uitwaaien op Vlieland

Stap op de veerboot en vaar een ontspannen weekendje tegemoet op Vlieland. Fiets of wandel door de duinen, ga lekker uitwaaien aan het strand of loop een rondje door het gezellige centrum van Oost-Vlieland, het enige dorpje op het autovrije eiland.

screenshot van de deal

ss_vlieland