Amsterdam is weer een nieuw hotel rijker! In de opkomende wijk Buiksloterham opende YOTEL Amsterdam vorige maand haar deuren. Test jij dit moderne, hippe en betaalbare hotel binnenkort? Voor €41 per persoon overnacht je al in YOTEL Amsterdam.

YOTEL Amsterdam

Kijk een filmpje bij de outdoor bioscoop, eet een hapje in het trendy restaurant of begin je stapavondje in Amsterdam met een drankje in de hotelbar. Het gloednieuwe YOTEL Amsterdam is een fantastische uitvalsbasis voor een weekendje in de hoofdstad. De compacte, maar moderne kamers zijn van alle gemakken voorzien voor een comfortabel verblijf zoals een regendouche en heerlijke zachte bedden. Ook de locatie van YOTEL Amsterdam is top. Dit nieuwe 4* hotel ligt in Amsterdam-Noord, niet ver van de A’DAM Lookout.

Amsterdam

Weekendje Amsterdam

YOTEL Amsterdam ligt in Buiksloterham in Amsterdam-Noord. In de buurt van het hotel vind je veel leuke horecazaken, boetiekjes en start-ups. De A’DAM Lookout ligt op loopafstand van het hotel. Vanaf daar stap je weer heel snel op het pondje richting het centrum van Amsterdam. Perfect dus voor een weekendje toerist in eigen land!

screenshot van de deal

Screenshot deal