Ga lekker goedkoop op stedentrip naar Parijs met dit fijne hotelarrangement. Voor maar €33 per persoon overnacht je in een 4* boutique hotel vlakbij Parijs en Disneyland Parijs. Het uitgebreide ontbijtbuffet zit ook nog eens bij deze prijs inbegrepen. Boek dit voordelige arrangement in de herst-of kerstvakantie en beleef een heerlijk weekendje in de stad van de liefde.

Hotel Alixia

Het 4* hotel Alixia ligt in het Franse stadje Antony dat op slechts tien kilometer afstand van Parijs ligt. Geniet ’s ochtends eerst van het uitgebreide ontbijt en stap vervolgens in de trein die je in slechts een kwartier naar het hart van Parijs brengt. Na een dagje sightseeing en shoppen kom je weer helemaal tot rust in een superiorkamer van het hotel. Even bijslapen voor weer een dag Parijs of misschien wel een dagje Disneyland?

Stedentrip Parijs

Stedentrip Parijs

Een stedentrip naar Parijs is altijd een goed idee! Deze deal is onder andere geldig in de herfst-en kerstvakantie. Het najaar is een geweldige tijd voor een citytrip, want de warme herfstkleuren maken Parijs nóg mooier en romantischer. In de kerstperiode is een bezoek aan de Franse lichtstad natuurlijk ook fantastisch. Ga jij kerstshoppen aan de Champs-Élysees?

screenshot van de deal

Screenshot deal