Slaap in een bierkamer in Praag

Onbeperkt bier gewoon uit de kraan!

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten geen!
Holidayguru tipt 22.09.20 tot 23.09.20
P.p. vanaf € 80,50

Bier, bier en nouja, bier! Dat is toch wel het thema van dit bierhotel in Praag. Hier slaap je in een bierkamer, dobber je in een bad van bier, drink je een goudgele vriend in de bierhal of biertuin en kun je tot in de vroege uurtjes borrelen in de Beer Bar. Voor maar €80,50 per persoon breng je een nachtje door in de exclusieve bierkamer inclusief onbeperkt bier. Let op: zorg ervoor dat je bij het boeken de ‘exclusieve bierkamer’ kiest. 

U Medvidku Brewery Hotel

Het U Medvidku Brewery Hotel is dé plek om te overnachten tijdens een weekendje Praag. Bij aankomst krijg je een lekker zelfgebrouwen biertje en in de exclusieve bierkamer kun je de hele dag (en nacht!) verder drinken, want hier komt het bier uit de kraan van je bad! En dat zit gewoon bij de kamerprijs inbegrepen. Daarnaast kun je ook in de biertuin en bierbar lekker keuvelen onder het genot van een drankje.

Stedentrip Praag

Een weekend onbepert bier drinken is natuurlijk al reden genoeg om dit hotel te boeken, maar er is nóg een pluspunt. Dit bierhotel ligt in het centrum van Praag, om de hoek van veel bekende bezienswaardigheden. Dé ideale uitvalsbasis voor een stedentrip! Na een verfrissend bierbad en een lekker ontbijtje ga je op avontuur in de gezellige Tsjechische hoofdstad. Deze deal is zonder vervoer. Gebruik mijn vluchtenvergelijker om goedkope tickets te vinden.

screenshot van de deal

Screenshot deal