Hoe goed ken jij jouw eigen land eigenlijk? Met deze geweldige dagdeal kan je lekker weg in eigen land, een citytrip combineren met een bezoek aan De Veluwe en ook nog eens veel geld besparen. Hoe mooi is dat??

Maak er een leuke roadtrip van en rij op een dag naar keuze naar het met een 7,5 beoordeelde Hof van Wageningen, waar je zal verblijven op basis van logies en ontbijt. Dit 3-sterren hotel ligt in het centrum van Wageningen en beschikt over o.a. eigen restaurant en gratis WiFi. De regionale ligging van dit hotel biedt volop mogelijkheden om niet alleen te genieten van Wageningen, maar ook van het gevarieerde landschap te verkennen.

De Veluwe is een groot natuurgebied in het oosten van Nederland. Wandel door de uitgestrekte bossen en het stuifzand op de Veluwe of maak een fietstocht om hier optimaal van te genieten. Op en nabij de Veluwe zijn ook genoeg leuke dagtrips te maken. Bewonder de dieren in dierentuin Burgers Zoo, bekijk moderne kunst in het Kröller Müller Museum of beleef een dag tussen de apen in De Apenheul. Kortom, hier kan je gegarandeerd een leuk en gevarieerd weekend van maken!

Wees er wel snel bij, want deze dagdeal is nog maar een paar uur te boeken!

Europe_Netherlands_Veluwe_Autumnherfst

Boek nu deze deal! Bekijk deze deal

Screen shot 2014-11-21 at 2.39.32 PM

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)