Bezoek Leiden in de kerstvakantie

Bezoek dit najaar de sfeervolle studentenstad - overnachting inclusief ontbijt

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Ibis Leiden Centre
  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
P.p. vanaf € 39,50

Leiden is een van de leukste steden in Nederland voor een weekendje weg. Dankzij de aanwezigheid van de universiteit wonen er veel studenten die de sfeer in de stad verhogen. Je verblijft er al een nachtje in het Ibis Leiden Centre voor slechts €39,50, inclusief welkomstdrankje en ontbijt. Bekijk hier de deal.

Terrasjes in Leiden

Bezoek Leiden

De grachtenpanden uit de Gouden Eeuw, een historische molen en publiekstrekkers als Naturalis zorgen ervoor dat Leiden een schitterende bestemming is voor een nachtje weg. In het natuurhistorisch museum Naturalis kun je het skelet van een echte T-Rex bewonderen. Andere vermaarde musea in de stad zijn het Museum Volkenkunde en het Rijksmuseum van Oudheden. Een nachtje is eigenlijk niet genoeg om alle bezienswaardigheden van de stad te kunnen bekijken. Bovendien is Leiden ook nog eens een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het Tikibad of Nederlands’ langst lopende musical, Soldaat van Oranje.

  Hotel Leiden Ibis Centre

Hotel Ibis Leiden Centre

Je thuisbasis is het Ibis hotel aan het Stationsplein. Het stationsgebied is de afgelopen jaren omgetoverd in een aantrekkelijk winkelgebied. Je begrijpt dat het hotel perfect te bereiken is met het openbaar vervoer. Je loopt bovendien zo het centrum in. Op Tripadvisor krijgt het hotel een zeer goede beoordeling van vier van de vijf punten. De comfortabele kamers beschikken over airconditioning. Het ontbijt en een welkomstdrankje zijn inclusief bij deze aanbieding.

De grachten van Leiden

screenshot van de deal

Screenshot van de hotel Leiden aanbieding