Het is zover! De prachtige zomer nodigt weer uit om er met het hele gezin op uit te trekken. Kies je voor de combinatie rust én genoeg vermaak voor de kinderen, dan is dit gezellige vakantiepark in West-Friesland hoogstwaarschijnlijk perfect. Hier geniet je van prachtige vergezichten over het IJsselmeer, leuke uitstapjes naar karakteristieke dorpjes in de buurt en kinderen die de tijd van hun leven zullen hebben. Vakantie vieren in een sfeervolle villa op een heerlijk vakantiepark mét zwembad en pony ranch was nog nooit zo leuk!

Aankomst is mogelijk in de komende 3 weken. Je verblijft in het prachtige 4-sterren en met een 8.0 beoordeelde Villavakantiepark IJsselhof, dat over genoeg recreatieve mogelijkheden beschikt om een prachtige tijd te hebben! Je verblijft hier daarnaast in een villa!

Ga jij er even tussenuit? Boek dan snel, want de beschikbaarheid is beperkt! 

shutterstock_237945655

Ga hier naar de deal! Ga hier naar nog meer deals!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

 

Schermafbeelding 2015-06-13 om 10.47.42

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)