Ben jij voor ergens in de komende maanden nog opzoek naar een mooie vakantie? Ik heb net een deal gevonden naar een prachtig hotel die ik gewoon niet onopgemerkt jullie voorbij mag laten gaan! Je verblijft nu 8 sprookjesachtige dagen in San Gemini, Italië, waar de prachtige regio Umbrië aan je voeten zal liggen. Alle dagen zul je hier in de watten worden gelegd door chefs die jou heerlijke ontbijtjes en 3-gangen diners zullen serveren. En… ook voor je eigen kookkunsten zal er aandacht zijn! Tijdens het volgen van 2 kooklessen zul je met lokale producten een heerlijk gerecht samenstellen waarvan je uiteraard aan het eind van de dag zelf kunt genieten!

Het unieke Alberge Duomo – San Gemini Hotel is gevestigd in een oud paleis dat in de middeleeuwen tijdens de zomermaanden bewoond werd door een adellijke familie. Zij kozen deze locatie natuurlijk niet voor niks; de schoonheid, korte afstand tot Rome en het goede klimaat zorgen er steeds weer opnieuw voor dat een verblijf in deze regio aan al je wensen zal voldoen!

Wees er snel bij en begin nu al met genieten van het heerlijke vooruitzicht op de uitgebreide diners en prachtige omgeving! 

italie travelbird

Boek hier deze deal! Meer van dit soort deals...

albergo

 

 

 

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)