Het 3-sterrenhotel Jachtslot de Mookerheide is een schitterend, in Jugendstil gebouwd jachtslot in natuurgebied de Mookerheide. Geniet hier van de romantiek, rust en natuur en breng een bezoek aan het dorpje Molenhoek.

Jachtslot de Mookerheide is gevestigd in het schitterende in Jugendstil gebouwde jachtslot in Molenhoek. Maak een wandeling in de bossen bij Groesbeek of huur een fiets en ontdek de omgeving. Het gezellige dorpje ligt nabij het historische Nijmegen. In Nijmegen kunt u een aantal bijzonder bezienswaardigheden bezoeken. Ga bijvoorbeeld naar de Waag op de Grote Markt, de Grote of Sint-Stevenskerk en de Botanische Tuin Hortus Arcadiä. Gezellig winkelen kan in Nijmegen ook uitstekend. Bezoek hier knusse boetiekjes en winkels van bekende ketens.

Je boekt voor maar €99 per persoon een arrangement van 3 dagen (2 overnachtingen) inclusief ontbijt. En met een stad zoals Nijmegen heel erg dicht in de buurt is het ook nog eens een perfecte uitvalsbasis om overdag lekker te shoppen en in de avond te genieten van een heerlijk diner en daarna te overnachten op deze geweldige locatie.

Beschikbaarheid is beperkt dus ik raad je aan om snel te boeken! (Betalen doe je pas in het hotel bij aankomst!)

luchtfoto jachtslot

Hier ga je naar deze deal Hier ga je naar nog meer deals!

jachtslotdeal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)