Jachtslot de Mookerheide is een schitterend rijksmonument, in Jugendstil gebouwd jachtslot, in natuurgebied de Mookerheide. Ga 100 jaar terug in de tijd, geniet hier van de romantiek, rust en natuur en breng een bezoek aan het dorpje Molenhoek!

Jachtslot de Mookerheide is gevestigd in het schitterende in Jugendstil gebouwde jachtslot in Molenhoek. Maak een wandeling in de bossen bij Groesbeek of huur een fiets en ontdek de omgeving. Het gezellige dorpje ligt nabij het historische Nijmegen. In Nijmegen kunt u een aantal bijzonder bezienswaardigheden bezoeken. Ga bijvoorbeeld naar de Waag op de Grote Markt, de Grote of Sint-Stevenskerk en de Botanische Tuin Hortus Arcadiä. Gezellig winkelen kan in Nijmegen ook uitstekend. Bezoek hier knusse boetiekjes en winkels van bekende ketens.

Jachtslot de Mookerheide ligt in een bosrijke omgeving. Jouw kamer is uitgerust met een compleet ingerichte badkamer met bubbelbad! Geniet van het geweldige interieur van een luxe avond!

Dit Arrangement is inclusief:
– Een overnachting in een kamer met bubbelbad in Residentie de Jachthoorn 
– Een uitgebreid kasteelontbijt in restaurant Baron van Luden
– 1 dag toegang tot de Wellnessboot in Mill op de vertrekdag
– Een bezichtiging van Jachtslot de Mookerheide
– Gratis parkeren
– Gratis wifi

Op een datum naar keuze tot en met mei kun je overnachten in Jachtslot de Mookerheide.  Wees wel snel met boeken, want de beschikbaarheid is beperkt!

Knipsel_trvl

Boek nu deze deal! Meer hotelaanbiedingen!

Klik op de iconen hieronder voor je vervoer naar het vliegveld, meer hotels, en al jouw vakantiebenodigdheden:

Icon_Taxi

Knipsel

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)