Sprookjesachtig overnachten in een echt kasteel! Met dit luxe weekendje weg slaap je in het prachtige Château Holtmühle, verscholen tussen Limburgse bossen. Je boekt dit romantische uitje al voor €59,50 per persoon, inclusief een vers en ambachtelijk ontbijt in de ochtend!

Bilderberg Château Holtmühle

Breng een bezoek aan Limburg en overnacht in een Middeleeuws kasteel! Ondanks het historische uiterlijk beschikt 4* hotel Bilderberg Château Holtmühle over een modern interieur en luxe faciliteiten, zoals wellness met fitness en een binnenzwembad. Tijdens je verblijf overnacht je in een deluxe kamer voor twee personen en maak je gratis gebruik van de sauna, het stoombad, het zwembad en de fitnessruimte. Niet bij de prijs inbegrepen, maar zeker de moeite waard, is een vorkje prikken in restaurant Die Alde Heerlickheijt.  Proef in een sfeervolle omgeving de Franse keuken, met traditionele gerechten die op een moderne manier worden geïnterpreteerd, net als de accommodatie zelf.

Ontspannen overnachting in Limburg

Het fotogenieke hotel ligt in Tegelen, net onder Venlo. Vanuit hier kun je de beroemde bierbrouwerij van Hertog Jan in Arcen bezoeken, eindeloos shoppen in Designer Outlet Roermond of de gezellige pleintjes van Maastricht afschuimen. Verder is Limburg bij uitstek geschikt om te verkennen per fiets. Tegelen ligt in een bosrijke omgeving waar je bovendien prachtige wandelingen kunt maken. Noord-Limburg is echt de moeite waard. Met wie ga jij deze romantische overnachting beleven?

screenshot van de deal

ss_limburg4