Overnacht in Bilderberg Château Holtmühle in Limburg

Charmant kasteel met zwembad in een bosrijke omgeving

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Veel data mogelijk t/m maart
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf fit op vakantie Fitness in hotel
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 08.12.19 tot 09.12.19
P.p. vanaf € 59,50

Verscholen in de natuur van Limburg ligt het imposante kasteel Holtmühle. Met deze deal overnacht je in dit charmante 4* hotel voor slechts €59,50 per persoon. Voor deze prijs geniet je ’s ochtends ook nog eens van een vers en ambachtelijk ontbijtje. Heerlijk luxe toch?!

Bilderberg Château Holtmühle

Breng een bezoek aan Limburg en overnacht in een Middeleeuws kasteel! Ondanks het historische uiterlijk beschikt 4* hotel Bilderberg Château Holtmühle over een modern interieur en luxe faciliteiten, zoals wellness met fitness en een binnenzwembad. Tijdens je verblijf overnacht je in een deluxe kamer voor twee personen en maak je gratis gebruik van de sauna, het stoombad, het zwembad en de fitnessruimte. Niet bij de prijs inbegrepen, maar zeker de moeite waard, is een vorkje prikken in restaurant Die Alde Heerlickheijt.  Proef in een sfeervolle omgeving de Franse keuken, met traditionele gerechten die op een moderne manier worden geïnterpreteerd, net als de accommodatie zelf.

Ontspannen overnachting in Limburg

Het fotogenieke hotel ligt in Tegelen, net onder Venlo. Vanuit hier kun je de beroemde bierbrouwerij van Hertog Jan in Arcen bezoeken, eindeloos shoppen in Designer Outlet Roermond of de gezellige pleintjes van Maastricht afschuimen. Verder is Limburg bij uitstek geschikt om te verkennen per fiets. Tegelen ligt in een bosrijke omgeving waar je bovendien prachtige wandelingen kunt maken. Noord-Limburg is echt de moeite waard. Met wie ga jij deze romantische overnachting beleven?

screenshot van de deal

bilderberg