Beleef een romantisch weekendje weg in Château Holtmuhle! Voor slechte €60 geniet je van een sprookjesachtige overnachting in een 4* kasteelhotel midden in de Limburgse natuur. Ook je ontbijt is inbegrepen.

Bilderberg Château Holtmühle

Breng een bezoek aan Limburg en overnacht in een Middeleeuws kasteel! Ondanks het historische uiterlijk beschikt 4* hotel Bilderberg Château Holtmühle over een modern interieur en luxe faciliteiten, zoals een wellness met fitness en een binnenzwembad. Tijdens je verblijf overnacht je in een deluxe kamer voor twee personen en maak je gratis gebruik van de sauna, het stoombad, het zwembad en de fitnessruimte. In de ochtends geniet je ook nog eens van een lekker ontbijtje. Let op: in verband met de coronamaatregelen zijn het restaurant en de wellness gesloten tot en met 9 februari.

Ontspannen overnachting in Limburg

Het fotogenieke hotel ligt in Tegelen, net onder Venlo. Vanuit hier kun je de beroemde bierbrouwerij van Hertog Jan in Arcen bezoeken, eindeloos shoppen in Designer Outlet Roermond of de gezellige pleintjes van Maastricht afschuimen. Verder is Limburg bij uitstek geschikt om te verkennen per fiets. Tegelen ligt in een bosrijke omgeving waar je bovendien prachtige wandelingen kunt maken. Noord-Limburg is echt de moeite waard. Met wie ga jij deze romantische overnachting beleven?

screenshot van de deal

ss_limburg