Met dit fijne hotelarrangement verblijf je vier dagen in Kasteel Coevorden en geniet je dagelijks van een uitgebreid ontbijtbuffet én tweemaal van een smaakvol hoofdgerecht tijdens het diner. Dit alles voor maar €99! Wie neem jij mee naar dit stijlvolle 4* hotel op steenworp afstand van het kasteel?

H Design Hotel Kasteel Coevorden

H Design Hotel Kasteel Coevorden is gevestigd in het historische pakhuis de Vlijt, een voormalig graanpakhuis op steenworp afstand van het 11e-eeuws kasteel. Je designkamer is uitgerust met een kingsize bed en een flatscreen tv aan het voeteneind. In de badkamer tref je een bad of regendouche. Vanuit de hotelkamers heb je een prachtig uitzicht over de oude stadsgracht. Boek je dit leuke hotelarrangement, dan geniet je hier elke dag van een heerlijk ontbijtbuffet.

Weekendje Drenthe

De vestingstad Coevorden ligt in Drenthe. De stad ontstond rondom Kasteel Coevorden, dat werd gebouwd op een kunstmatige heuvel om de handelsweg vanuit Duitsland beter te kunnen bewaken. Kasteel Coevorden is het enige echte kasteel van Drenthe. Rondom het stadje, dat een beschermd stadsgezicht heeft, bevinden zich veel hunebedden maar ook bezienswaardigheden als Gallerie en Beeldentuin de Hulle en Plopsa Indoor. In de omgeving bevinden zich veel golfbanen. Zoals bekend is het in het Drentse landschap prachtig wandelen en fietsen, een heerlijke break in eigen land dus!

screenshot van de deal

Screenshot deal