Overnacht op Landgoed Kasteel Oud Poelgeest bij Leiden

Verblijf drie dagen inclusief ontbijt en diner

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Hotel Kasteel Oud Poelgeest
  • Sterren
  • maaltijden No Catering
P.p. vanaf € 109,-

Overnachten op het landgoed van een kasteel onbetaalbaar? Niet in het mooie Zuid-Holland! Bij Kasteel Oud Poelgeest overnacht je al 2 nachten voor €109 per persoon, inclusief ontbijt en diner. Bekijk en boek het landgoed hier.

 

Kasteel Oud Poelgeest

Landgoed Kasteel Oud Poelgeest omvat ongeveer tien hectare en bevindt zich tussen Leiden en Katwijk aan Zee. In het oude Koetshuis bevinden zich 45 comfortabele hotelkamers en een a-la-carte restaurant. Het kasteel zelf bevat een wijnproeflokaal en is, hoe kan het ook anders, populair als trouwlocatie. Op het kasteelterras aan de vijver is het heerlijk ontspannen. Het landgoed is cultureel erfgoed en naast het kasteel en het koetshuis zijn er onder meer een poortgebouw, boswachtershuis en kapel te vinden. Je kunt er gratis parkeren. Op Trivago ontvangt het hotel een goede score van 7.8.

Overnacht op een landgoed bij Leiden

Het landgoed ligt in Oegstgeest, bij Leiden. De Keukenhof en het strand van Noordwijk liggen vlakbij. Ook de succesvolle musical Soldaat van Oranje wordt op slechts een kwartier rijden opgevoerd op vliegbasis Valkenburg. De musical wordt al sinds 2010 non-stop opgevoerd en heel veel bezoekers gaan op herhaling. Deze unieke theaterbelevenis maakt gebruik van een draaiend decor! Leiden is een prachtige stad om eens te bezoeken. In het typisch Hollandse stadscentrum vind je grachten, bruggetjes en een molen. Daarnaast beschikt de stad over het Museum Volkenkunde. Een echte T-Rex dinosaurus is te zien in Naturalis, een van de bekendste musea in Nederland!

screenshot van de deal

landgoed