Slaap in een kasteel in Belgisch Limburg

Waan je in een sprookje!

  • Hotel Kasteel Pietersheim
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten €19,95
  • Beschikbaarheid Veel data beschikbaar in 2020
  • Toeristenbelasting €4,25 p.p.p.n.
  • Blijf online Gratis WiFi
Holidayguru tipt 24.07.20 tot 25.07.20
P.p. vanaf € 39,50

Overnacht op een unieke locatie vlak over de Nederlandse grens! Ga er een weekendje tussenuit bij onze zuiderburen en slaap in een echt kasteel in Belgisch-Limburg. Voor slechts €39,50 waan jij je in een sprookje! Ook word je ontvangen met een flesje wijn en een doosje Belgische chocolaatjes én staat er de volgende ochtend een vers ontbijtje voor je klaar.

Kasteel Pietersheim

Rijd over de lange oprijlaan en slotgracht naar Kasteel Pietersheim en je voelt jezelf een ware prins(es)! Dit historische bouwwerk is omgetoverd tot een fijn hotel zonder haar sprookjesachtige charme te verliezen. Het kasteel ligt in Lanaken, vlak over de grens met België. De rustige en groene omgeving bestaat uit kleine dorpjes, perfect voor een romantisch uitje samen.

Lanaken, Belgisch Limburg

Lanaken klinkt in eerste instantie misschien niet zo spannend, maar het zal je zeker verrassen! Struin door de charmante, historische dorpjes of trek er lekker op uit in de natuurlijke omgeving en fiets door het schitterende landschap. Toe aan wat levendigheid? Maak een stedentrip naar het nabijgelegen Luik of rijd in tien minuten naar Maastricht voor een middag speciaalbiertjes en Limburgse vlaaitjes proeven.

screenshot van de deal

ss_kasteelhotel