Overnacht in Kasteel Sterkenburg bij Utrecht

Inclusief ontbijt en optie tot allerlei leuke extra's

  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten Geen
  • Beoordeling 4,4*
  • Ideaal voor koppels Hotel voor koppels
P.p. vanaf € 48,50

Waan je in een sprookje waarbij je wakker wordt in je eigen kasteel. Hoe tof klinkt dat?! Het charmante Kasteel Sterkenburg op de Utrechtse Heuvelrug nodigt je uit om te blijven logeren, en dit kan al voor slechts €48,50 per persoon!

Kasteel Sterkenburg

Overnachten op de Utrechtse Heuvelrug

Op Zoover krijgt deze Bed&Breakfast, tevens zeer populaire trouwlocatie, een goede score van 7.2 uit 10 punten. Bij de overnachting op het landgoed van Kasteel Sterkenburg kun je allerlei leuke extra’s boeken. Wat dacht je van een ontbijt op bed, of een fles prosecco en doos chocolaatjes op de kamer?! Voor €48,50 per persoon overnacht je in het tuinmanshuis of koetshuis, maar tegen een kleine meerprijs slaap je als een vorst in een van de kasteelkamers.

Kasteel Sterkenburg

Kasteel Sterkenburg

De historie van Kasteel Sterkenburg, gelegen op een kwartier rijden van Utrecht, gaat meer dan achthonderd jaar terug! Je voelt je direct in Middeleeuwse sferen op dit landgoed, waarvan het kasteel door een gracht wordt omgeven. Op de Utrechtse Heuvelrug kun je prachtig fietsen en genieten van de natuur. Of je nu de frisse lentegeuren opsnuift, verkoeling zoekt tussen de bomen in de zomer, herfstpret tussen de vallende bladeren of een romantische sneeuwwandeling, struinen over de kasteeltuinen en de omgeving is een aanrader in ieder seizoen. Verras je partner met een romantisch nachtje in Kasteel Sterkenburg!

Kasteel Sterkenburg

screenshot van de deal

Screenshot deal