Duitsland staat bekend om haar kerstmarkten en eens in je leven moet je er eentje hebben bezocht. In de aanloop naar kerst wordt het oude stadscentrum van Düsseldorf omgetoverd tot een magische plek versierd met kerstlichtjes en kraampjes met de leukste versieringen en lekkerste hapjes. Met deze deal kom je helemaal in de kerstsferen op de kerstmarkt van Düsseldorf en overnacht je in een heerlijk 4* hotel met ontbijt vanaf slechts €24,50!

Vlak over de grens ligt Düsseldorf en ieder jaar is deze Duitse stad het decor van een grote kerstmarkt. Op zeven locaties vind je er prachtige kerstmarkten. De kraampjes gedecoreerd met de vele lampjes en kerstversieringen brengen je al in de kerstsfeer! Struin over de markt en neem wat leuke en lekkere dingen mee voor je vrienden en familie! De kerstmarkt van Düsseldorf is open van 17 november 2016 tot 23 december 2016 van 11:00 tot 20:00 uur en tot 21:00 op vrijdag en zaterdag. Op 20 november is de kerstmarkt gesloten.

Europe_Germany_Dusseldorf_001

Je overnacht in het viersterrenhotel Dorint Düsseldorf Neuss. Dit mooie viersterrenhotel ligt midden in het groen van de stads- en rozentuin en laat je genieten van een supercentrale ligging. Je hoeft nog geen 10 minuten te wandelen om het historische centrum van Neuss te bereiken. En ook de binnenkant van het hotel zal je bekoren: stijlvolle kamers en een aangename sfeer heten je welkom in een wereld van comfort en ontspanning. In de bar kun je altijd terecht voor een lekker drankje en als je geen zin hebt om in de stad te eten, is er nog altijd het gezellige restaurant van het hotel! Naast de ideale ligging in Neuss is ook de verbinding met het openbaar vervoer perfect! De tram naar Düsseldorf stopt voor de deur van het hotel en brengt je in iets meer dan een kwartier naar het centrum van de stad! Op Zoover krijgt het hotel een score van 7,7/10.

Wil jij in kerstsferen komen? Boek dan deze deal snel, want beschikbaarheid is beperkt! 

screenshot van de deal

dusseldorf-neus-2450
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)