Kerstshoppen in Nordhorn met 4* hotel aan het water

Gezellig naar de kerstmarkt in Nordhorn met luxe hotel incl. ontbijt en wellness

  • Sterren
  • maaltijden Ontbijt
  • Boekingskosten Geen!
  • Beoordeling 9
  • Culinair genieten in het hotel Restaurant in het hotel
  • Blijf online Gratis WiFi
  • Geniet van een massage Wellness in hotel
Holidayguru tipt 06.12.19 tot 07.12.19
P.p. vanaf € 69,50

Ontdek de charme van de Duitse kerstmarkten net over de grens bij Enschede. Het pittoreske Nordhorn met haar betoverende kerstmarkt staat te popelen om je te verwelkomen. Voor slechts €69,50 verblijf je in een luxe 4* hotel met prachtig uitzicht over de stad en de Vechtesee inclusief dagelijks ontbijt en toegang tot de wellness!

Riverside Hotel

Ook al ligt Nordhorn op slechts 10 km van de Nederlandse grens, een weekendje weg ervan maken is een uitstekend idee! Daar is het Riverside Hotel een fantastische keuze voor. Dit luxe 4* hotel ligt direct aan de Vechtesee waarbij je een prachtig uitzicht hebt over Nordhorn en het water. ’s Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijtje in het restaurant van het hotel. Pier 99 heeft een groot terras met uitzicht op het meer. Prima om je dag goed mee te beginnen. Na een dag rondstruinen over de kerstmarkt, kruip je lekker de sauna in om weer op te warmen.

Kerstshoppen op de kerstmarkt van Nordhorn

De kerstmarkt van Nordhorn heeft de typische Duitse charme van de gezellige kerstmarkten. Naast struinen langs de talloze kerstkraampjes die versierd worden door duizenden lichtjes, is het ook heel leuk om een boottochtje te maken over de grachtjes door Nordhorn. Vergezeld door rijk-vloeiende punch, is dit een leuke aanvulling op een bezoekje aan de kerstmarkt Nordhorn. De kerstmarkt in het centrum van Nordhorn is niet de enige kerstmarkt die je kunt bezoeken. Een extra magische kerstsfeer ervaar je met een bezoek aan de kerstmarkt in de dierentuin van Nordhorn. Absoluut een aanrader! Krijg je geen genoeg van de geur van glühwein, kerstbomen en kerstkraampjes, mag je de kerstmarkt van Bad Bentheim ook echt niet overslaan. Hier is de kerstmarkt namelijk voor het kasteel. Super romantisch ❤

kerstmarkt Bad Bentheim

screenshot van de deal

Screenshot deal