Beleef de gouden stad van Europa in de winter en bezoek de gezellige kerstmarkt! In het decor van stralende lampjes, kerstversieringen en sneeuw, ziet deze stad er uit als een echt sprookje! Kerstmarkt Praag: Overnacht in het Design Metropol Prague vanaf €61!

In winterse sferen ziet Praag er nog romantischer uit! De klassieke gebouwen bedenkt met een laag witte sneeuw, een koude wind, gezellige lichtjes en de kerstmarkt.. Dit is de ultieme stedentrip voor in de winter! De kerstmarkt vindt plaats van 3 december 2016 tot 4 januari 2017, dus mis die kans niet! Je overnacht ook nog eens in een centraal gelegen hotel: Design Metrolpol Prague (81/100 op Trivago) op 300 meter afstand van het Wenceslasplein en het oude marktplein.

Het is natuurlijk mogelijk om per bus of auto naar Praag je gaan, maar hier vind je een overzicht van vluchten vanaf €50 (retour)! De vlucht zit dus niet bij de reis inbegrepen.

Prague. Tyn Church of Our Lady

Wil jij een van de mooiste steden van Europa ontdekken? Boek dan snel!

screenshot van de deal

praag
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)