slechts 49,- €

De kerstmarkt van Keulen is één van de bekendste markten in Duitsland. Met de dom op de achtergrond, een spel van lichtjes en gezellige kraampjes is dit de meest sprookjesachtige kerstmarkt in Europa.Ga lekker kerstshoppen in Keulen en kom bij in een viersterrenhotel vanaf €49!

weihnachtsmarkt köln

De kerstmarkt in Keulen is groots. Op veel pleinen en in de straatjes eromheen is wat te beleven. Toch is dat niet wat de kerstmarkt in Keulen speciaal maakt. Het is het decor dat de kerstmarkt van Keulen zo bijzonder maakt. Een plein vol leuke kraampjes en mooie kerstverlichting met op de achtergrond de grootste en meest imposante DOM van Duitsland. Dat moet je echt zien en beleven. De kerstmarkten in Keulen vinden plaats van 21 november tot en met 23 december 2016. Iedere markt hanteert zijn eigen openingsuren, maar de meeste zijn geopend van 11:00 uur tot 21:00 uur.

9-29köln2

Na een dagje kerstshoppen kom je bij in het viersterrenhotel The New Yorker. Het hotel is modern ingericht met designmeubelen. Het ontbijt wordt elke ochtend in de bar geserveerd. Op ongeveer 400 meter van het hotel ligt het Rheinpark en op 900 meter metrohalte Grunstrasse. Met de metro ben je binnen 15 minuten in hartje centrum. Op Trivago krijgt het hotel een score van 76/100.

Ga heerlijk kerstshoppen in Keulen en overnacht in een comfortabel hotel! 

screenshot van de deal

kerstsfeer-keulen-49-euro
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)