Een frisse zeebries en de geur van verse mosselen… Welkom in Knokke! Geniet nu 3 dagen van deze leuke badplaats inclusief verblijf in een luxe hotel met champagneontbijt, een driegangendiner en een fles wijn voor maar €99!

Knokke is één van de mooiste badplaatsen van België en een fijne plek om te vertoeven. Ontspanning vind je op het strand en winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de honderden aantrekkelijke boetiekjes! Laat de auto tijdens je verblijf ook gerust even staan en maak een lange wandeling naar het Zwin, een natuurgebied waar ontelbare vogels komen broeden en zelfs overwinteren.

Verblijven doe je in het gezellige Hotel du Soleil, wat ongeveer 30 meter van het strand ligt! Het hotel verhuurt fietsen waarmee je de prachtige omgeving kunt verkennen. Iedere ochtend kan je aanschuiven aan de ontbijttafel. Hier kan je genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet en een glaasje champagne, dat is nog is een goed begin van je dag.

Genieten van een heerlijk weekend in Knokke kan tussen 6 februari tot en met 27 juni 2015. Aankomst is mogelijk op verschillende data, voor het overzicht raad ik je aan even de website van Travelbird te checken!

Kom jij binnenkort tot rust in Knokke? Dan raad ik je aan snel te boeken! 

Europe_Belgium_Knokke_001

Boek hier je trip naar Knokke! Bekijk hier nog meer deals!

knokke

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)